Sesiunea I de cazări 2024-2025

Anunț 27 septembrie 2024

Ora 11:00 – Au fost încarcate contractele pe platforma https://etti.pub.ro/contracte/.

Studenții trebuie să se prezinte la administrația căminului, în datele de 27 septembrie, în intervalul orar 11:30-16:00, sau în datele de 28 și 29 septembrie, în intervalul orar 8:00-16:00, cu următoarele acte:

  • documentele atașate (cererea și contractul), imprimate în două exemplare, de preferință color
  • chitanța de plată a taxei de cămin și/sau dovada de reducere de taxă în original (pentru certificatele de deces este suficientă o copie)
  • o copie după buletin sau pașaport, cu numărul tău de telefon scris pe ea
  • o poză tip buletin pentru legitimația de cămin ( cu numele studentului și camera scrise pe spatele pozei)

Dovada de reducere de taxă se lasă la cămin, urmând ca decanatul să le ridice pe toate după cazări.

Anunț 27 septembrie 2024

Contractele și cererile de cazare pentru studenții repartizați în prima sesiune vor fi încărcate pe platforma https://etti.pub.ro/contracte/, în secțiunea „Cazări”.
Termenul limită pentru transmiterea acestora este 27 septembrie, ora 10:00.

După primirea contractelor, studenții vor putea să se cazeze în data de 27 septembrie, până la ora 16:00. Programul pentru zilele de 28 și 29 septembrie va fi comunicat ulterior.

Anunț 26 septembrie 2024

Studenții din anii II-IV de licență și anul II de masterat pot efectua plata direct în conturile afișate mai jos. Pentru a se caza astăzi, aceștia trebuie să prezinte dovada plății, precum și o captură de ecran cu repartizarea din platforma studenti.pub.

Termenul limită pentru a încărca dovada de plată/documente doveditoare pentru reducerea taxei pe platforma https://etti.pub.ro/contracte/ a fost mutat pentru 26 septembrie, ora 17:00.

Anunț 25 septembrie 2024

Având în vedere nefuncționarea temporară a platformei studenti.pub pentru realizarea plății regiei de cămin pentru studenții din anii II-IV și pentru master anul II, termenul limită pentru încărcarea dovezii de plată pe platforma https://etti.pub.ro/contracte/ a fost extins până la data de 26 septembrie, ora 14:00.

În cursul acestei nopți, vor fi încărcate pe platforma studenti.pub repartizările FINALE pentru căminele ETTI.

Cazarea studenților de pe vară se poate face pe 26 septembrie între orele 8:00-16:00 doar cu dovada de plată/dovada de subvenție și poză după repartizarea pe de platforma studenți.pub, urmând ca în zilele următoare să aducă contractul de cazare împreună cu restul documentelor.

Notă: Repartizările finale pot suferi modificări față de cele afișate pe platforma de contracte. În cazul în care ați efectuat plata pentru o anumită cameră și ați fost repartizați în același cămin, nu este necesară refacerea plății.

Anunț 24 septembrie 2024

Au fost încărcate pe platforma https://etti.pub.ro/contracte/ secțiunea „Cazări„, repartizările studenților în cămine pentru sesiunea I.
Studenții sunt rugați să confirme sau nu locul și să încarce pe platformă dovada de plată sau documentele doveditoare de scutire/reducere, în funcție de categoria din care face parte fiecare student.

Calendarul cazărilor a fost actualizat, vă rugăm să îl verificați mai jos.

ATENȚIE:
Studenții din anii 2-4 și master anul 2, începând cu acest an, vor face plata pe platforma http://studenti.pub.ro, secțiunea ”Plăți” (Aceasta se va activa începând cu data de 25 septembrie).

Studenții de licență anul 1 și master anul 1 vor face plata prin ordin de plată, cu menționarea următoarelor detalii: nume și prenume, cămin, cameră și luna pentru care se plătește, în următoarele conturi:

  • Pentru studenții români (cont în lei):

Universitatea Nationala de Stiinta si Tehnologie Politehnica din Bucuresti – CUI 48467613
BCR – IBAN RO96RNCB0723000506250268; SWIFT: RNCBROBU
BRD – IBAN RO60BRDE410SV94285524100; SWIFT: BRDEROBU

  • Pentru studenții străini (cont în EURO):

Universitatea Nationala de Stiinta si Tehnologie Politehnica din Bucuresti – CUI 48467613
BCR – IBAN: RO49RNCB0723000506250338
BRD – IBAN: RO32BRDE410SV59022704100

Anunț 24 septembrie 2024

Termenul limită pentru trimiterea repartizărilor a fost prelungit până astăzi la ora 12:00.

Anunț 23 septembrie 2024

Din cauza numărului mare de cereri, termenul limită pentru trimiterea repartizărilor a fost modificat pentru 23 septembrie ora 23:59.

Tarife regie 2024-2025

Tarifele de cazare sunt valabile până la finalul anului 2024 și vor fi actualizate în funcție de notificările de modificare a prețurilor, primite de la furnizorii de utilități începând cu ianuarie 2025. Studenții care eventual nu își vor putea permite regia după 1 ianuarie vor avea opțiunea să renunțe la cămin.

Studenții cu studii finanțate de la bugetul de stat beneficiază de o subvenție pentru cazare – categoria 1.

Studenții orfani de unul sau doi părinți și studenții proveniți din centre de plasament și copiii cadrelor didactice sau cadrelor didactice auxiliare și copiii urmași ai eroilor revoluției, bursierii statului român, studenții străini scutiți de plata taxelor de școlarizare cât și copii din familii monoparentale, beneficiază de o subvenție suplimentară pentru cazare – categoria 2.

Pentru studenții care se încadrează în categoria 2 de mai sus, aceștia trebuie să aibă drept dovadă: copie după certificatul de deces al părintelui/părinților sau adeverință de la centrul de plasament (în original) sau adeverință de cadru didactic (în original), obligatoriu avizată de inspectoratul județean (pentru instituții de învățământ preuniversitar) sau de rectorul universității, pe care să scrie explicit numele studentului și faptul că îi va servi la cazarea în cămin, sau adeverință de urmaș (în original). Adeverințele trebuie să nu aibă vechime mai mare de 30 de zile la momentul cazării. Pentru studenții care fac parte dintr-o familie monoparentală trebuie încărcate documente pentru a dovedi această situație.

Astfel, studenții care se află în ambele categorii (1 și 2) de mai sus, beneficiază de subvenție dublă.

Conform reglementărilor în vigoare, studenții cu dizabilități (handicap) beneficiază de o reducere cu 50% a taxei de cămin, conform art. 16 alin. 8 din legea 448/2006 cu modificările și completările ulterioare. Această reducere se aplică după calculul taxei de regie, în funcție de tipul de subvenție.

Tarifele de regie, valabile pănă la finalul anului 2024, sunt:

Leu A – gratuit pentru studenții cu subvenție dublă, 330 RON/ lună pentru studenții la buget, 320 RON/lună pentru studenții aflați la taxă și au o subventie și 500 RON/lună pentru studenții fără subvenție

Leu C – 40 de lei pentru studenții cu subvenție dublă, 400 RON/ lună pentru studenții aflati la budget si fara categorie speciala, 385 pentru studenții aflați la taxă și au o subventie și 565 RON/lună pentru studenții fără subvenție.

P20 – 150 RON/lună pentru studenții cu subvenție dublă, 510 RON/ lună pentru studenții aflati la budget si fara categorie speciala,445 RON/lună pentru studenți aflați la taxă si au o subventie, și 625 RON/lună pentru studenții fără subvenție.

P1 –  325 RON/lună pentru studenții cu subventie dublă, 685/lună pentru studenții aflati la buget și fără categorie specială,570 RON/lună pentru studenții aflati la taxă si au o subventie, și 750 RON/lună pentru studenții fără subvenție.

P23 – gratuit pentru studenții străini bursieri sau fără bursă dar fără taxă, 500 RON/ lună pentru studenții străini ce studiază în regim ”cont propriu valutar” (CPV).

Notă: Familie monoparentală: este acel tip de familie în care copiii locuiesc doar cu unul dintre părinți, respectivul parinte find necasatorit. Acest lucru se poate întâmpla ca urmare a divorțului, a separării părinților, a decesului unuia dintre părinți, a înfierii de către un adult a unui minor sau ca urmare a deciziei unei femei de a da naștere unui copil fără a fi căsătorită sau fără a locui cu un bărbat. 

Anunț 18 septembrie 2024

A fost adăugată o nouă rubrică pe platforma https://etti.pub.ro/contracte/cazari.php, în care TOȚI studenții trebuie să își selecteze genul.

Anunț 18 septembrie 2024

Calendarul cazărilor

  1. Completarea formularului de înscriere din platformă (https://etti.pub.ro/contracte/): termen limită, Vineri,20 septembrie, ora 23:59
  2. Repartizarea locurilor conform preferințelor exprimate, priorităților și mediilor:  21-22 septembrie .
  3. Transmiterea, pe e-mail, a repartizării (sau imposibilității de repartizare) tuturor celor care au solicitat loc: termen limită 24 septembrie, ora 12:00 .
  4. Plata căminului și încărcarea dovezii de plată (sau a scutirii de taxă, conform regulamentului) de către studenți: termen limită 26 septembrie, ora 14:00
  5. Transmiterea pe e-mail a contractului de cazare pentru studenții care au încărcat dovada de plată: termen limită 27 septembrie, ora 10:00
  6. Cazarea studenților care au fost cazați pe timpul verii în căminele universității: 26 septembrie în intervalul orar 08:00-16:00.
  7. Cazarea studenților veniți din provincie:  27 septembrie – 29 septembrie

Decazarea studenților care nu își mai doresc să stea în cămin după perioada verii se face în zilele de 20-22 septembrie , programul fiind anunțat ulterior.

Tarifele pentru anul universitar 2024-2025 se vor posta Joi, 19 septembrie 2024 .

Anunț 17 septembrie 2024

Studenții ETTI, care au fost admiși la ciclul de masterat, precum și studenții care fac parte din categoria românilor de pretutindeni și nu au acces încă la platforma de contracte, sunt rugați să completeze cererea de cazare la adresa: https://forms.office.com/e/0Fh1ck1ALa

Anunț 11 septembrie 2024

Având în vedere întrebările primite, dorim să clarificăm următoarele:

  • Categoriile speciale (copil de cadru didactic/orfan de un părinte)

Studenții care se încadrează în aceste categorii vor încărca documentele necesare pentru reducerea taxei de cazare în formularul ce va fi disponibil după repartizarea locurilor în cămine. Până atunci, NU este necesară trimiterea documentelor.

  • Cazarea pentru studenții care nu sunt la facultatea ETTI

Persoanele care nu sunt studenți ai facultății ETTI pot depune cererile de cazare prin formularul special, care poate fi accesat la această adresă: https://forms.office.com/e/LUQ9C3mRGs (Termen limită: 18 septembrie, ora 23:59)

Anunț 3 septembrie 2024

Studenții care doresc cazare pentru anul universitar 2024-2025 sunt rugați să completeze toate informațiile solicitate pe platforma https://etti.pub.ro/contracte/login.php la secțiunea „Cazări”, creată special pentru acest scop.

  • Termen limită 18 septembrie, ora 23:59.

NOTA 1: Această rugăminte se aplică tuturor studenților, atât celor de la licență, cât și celor de la masterat, inclusiv celor care au completat deja cererea pe platforma studenti.pub.ro, precum și celor din anul 1, cărora li s-a creat deja cont pe platforma studenti.pub.ro.

Subvenții:

  1. Studenții care studiază în regim de buget beneficiază de o subvenție de cazare de la bugetul de stat. 
  2. Studenții copii ai angajaților din sistemul de învățământ, urmași ai eroilor Revoluției din 1989, precum și studenții orfani cu studii finanțate de la buget, beneficiază de subvenție dublă. 
  3. Această subvenție nu se aplică studenților care studiază în regim cu taxă sau celor care repetă anul.

Facultatea noastră dispune de locuri în următoarele cămine: 

  • Leu A – camere cu trei locuri în cameră, grup sanitar propriu. 
  • Leu C – camere cu două locuri în cameră, grup sanitar pe palier. 
  • P1 – camere cu două locuri în cameră, grup sanitar pe modul.
  • P20 – camere cu două locuri în cameră, grup sanitar pe palier. Acest cămin oferă condiții superioare (televizor și frigider în cameră, spălătorie la parter și bucătărie complet echipată pe palier). 
  • P23 – camere cu două locuri în cameră, grup sanitar pe palier. Acest cămin este dedicat studenților străini.

Calendarul cazărilor și cuantumul regiei de cazare vor fi publicate în perioada următoare. Începând cu data de 3 septembrie, se activează adresa de email cazari@etti.pub.ro. Pentru orice întrebări sau probleme, vă rugăm să utilizați această adresă, deoarece secretariatul facultății nu este implicat și nu are informații despre procesul de cazare.

Atenție! Repartizarea unei camere în acest an universitar nu garantează că veți primi aceeași cameră și în anii următori. Preferințele de cameră și colegi vor fi respectate doar în limita posibilităților și în ordinea priorității, precum și a mediei. Orice modificare sau îmbunătățire a camerei se va face doar cu acordul administrației căminului, asumându-vă riscul ca, în anul următor, să fiți mutați în altă cameră.

Contact: cazari@etti.pub.ro

Informații generale: https://etti.upb.ro/studenti/facilitati/camine-si-cazari/