Sesiunea I de cazări 2024-2025

Anunț 18 septembrie 2024

A fost adăugată o nouă rubrică pe platforma https://etti.pub.ro/contracte/cazari.php, în care TOȚI studenții trebuie să își selecteze genul.

Anunț 18 septembrie 2024

Calendarul cazărilor

  1. Completarea formularului de înscriere din platformă (https://etti.pub.ro/contracte/): termen limită, Vineri,20 septembrie, ora 23:59
  2. Repartizarea locurilor conform preferințelor exprimate, priorităților și mediilor:  21-22 septembrie .
  3. Transmiterea, pe e-mail, a repartizării (sau imposibilității de repartizare) tuturor celor care au solicitat loc: termen limită  23 septembrie, ora 12:00 .
  4. Plata căminului și încărcarea dovezii de plată (sau a scutirii de taxă, conform regulamentului) de către studenți: termen limită 24 septembrie, ora 23:59
  5. Transmiterea pe e-mail a contractului de cazare pentru studenții care au încărcat dovada de plată: termen limită  25 septembrie, ora 06:00
  6. Cazarea studenților care au fost cazați pe timpul verii în căminele universității:  25 septembrie, în intervalul orar 08:00-16:00, 26 septembrie în intervalul orar 08:00-16:00 (doar Leu A și Leu C).
  7. Cazarea studenților veniți din provincie:  27 septembrie – 29 septembrie

Decazarea studenților care nu își mai doresc să stea în cămin după perioada verii se face în zilele de 20-22 septembrie , programul fiind anunțat ulterior.

Tarifele pentru anul universitar 2024-2025 se vor posta Joi, 19 septembrie 2024 .

Anunț 17 septembrie 2024

Studenții ETTI, care au fost admiși la ciclul de masterat, precum și studenții care fac parte din categoria românilor de pretutindeni și nu au acces încă la platforma de contracte, sunt rugați să completeze cererea de cazare la adresa: https://forms.office.com/e/0Fh1ck1ALa

Anunț 11 septembrie 2024

Având în vedere întrebările primite, dorim să clarificăm următoarele:

  • Categoriile speciale (copil de cadru didactic/orfan de un părinte)

Studenții care se încadrează în aceste categorii vor încărca documentele necesare pentru reducerea taxei de cazare în formularul ce va fi disponibil după repartizarea locurilor în cămine. Până atunci, NU este necesară trimiterea documentelor.

  • Cazarea pentru studenții care nu sunt la facultatea ETTI

Persoanele care nu sunt studenți ai facultății ETTI pot depune cererile de cazare prin formularul special, care poate fi accesat la această adresă: https://forms.office.com/e/LUQ9C3mRGs (Termen limită: 18 septembrie, ora 23:59)

Anunț 3 septembrie 2024

Studenții care doresc cazare pentru anul universitar 2024-2025 sunt rugați să completeze toate informațiile solicitate pe platforma https://etti.pub.ro/contracte/login.php la secțiunea „Cazări”, creată special pentru acest scop.

  • Termen limită 18 septembrie, ora 23:59.

NOTA 1: Această rugăminte se aplică tuturor studenților, atât celor de la licență, cât și celor de la masterat, inclusiv celor care au completat deja cererea pe platforma studenti.pub.ro, precum și celor din anul 1, cărora li s-a creat deja cont pe platforma studenti.pub.ro.

Subvenții:

  1. Studenții care studiază în regim de buget beneficiază de o subvenție de cazare de la bugetul de stat. 
  2. Studenții copii ai angajaților din sistemul de învățământ, urmași ai eroilor Revoluției din 1989, precum și studenții orfani cu studii finanțate de la buget, beneficiază de subvenție dublă. 
  3. Această subvenție nu se aplică studenților care studiază în regim cu taxă sau celor care repetă anul.

Facultatea noastră dispune de locuri în următoarele cămine: 

  • Leu A – camere cu trei locuri în cameră, grup sanitar propriu. 
  • Leu C – camere cu două locuri în cameră, grup sanitar pe palier. 
  • P1 – camere cu două locuri în cameră, grup sanitar pe modul.
  • P20 – camere cu două locuri în cameră, grup sanitar pe palier. Acest cămin oferă condiții superioare (televizor și frigider în cameră, spălătorie la parter și bucătărie complet echipată pe palier). 
  • P23 – camere cu două locuri în cameră, grup sanitar pe palier. Acest cămin este dedicat studenților străini.

Calendarul cazărilor și cuantumul regiei de cazare vor fi publicate în perioada următoare. Începând cu data de 3 septembrie, se activează adresa de email cazari@etti.pub.ro. Pentru orice întrebări sau probleme, vă rugăm să utilizați această adresă, deoarece secretariatul facultății nu este implicat și nu are informații despre procesul de cazare.

Atenție! Repartizarea unei camere în acest an universitar nu garantează că veți primi aceeași cameră și în anii următori. Preferințele de cameră și colegi vor fi respectate doar în limita posibilităților și în ordinea priorității, precum și a mediei. Orice modificare sau îmbunătățire a camerei se va face doar cu acordul administrației căminului, asumându-vă riscul ca, în anul următor, să fiți mutați în altă cameră.

Contact: cazari@etti.pub.ro

Informații generale: https://etti.upb.ro/studenti/facilitati/camine-si-cazari/