Descoperă Oportunitățile

”Practică la ETTI”

Este momentul să vă pregătiți pentru următoarea etapă a formării voastre profesionale! Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației vă invită la un evenimentul dedicat Practicii, care va avea loc în Corpul LEU A, pe 21 și 22 Martie, începând cu ora 10:00.

Acest eveniment este gândit special pentru voi, studenții ETTI, care sunteți în căutarea unui loc de practică într-un mediu profesional și dornic să vă îndrume în dezvoltarea voastră de specialitate. În cele două zile, veți avea oportunitatea unică de a interacționa direct cu reprezentanții unor companii de prestigiu și de a afla mai multe despre locurile de practică disponibile în cadrul acestora.

Ce vă așteaptă?

Veți putea interacționa direct cu reprezentanții companiilor participante și puteți afla mai multe despre oferta locurilor de practică, specificul acestora și desigur cerințele lor.

În cele două zile companii de renume vor ține prezentări sau vor fi disponibile în holul facultății pentru a vă prezenta detaliat toate informațiile necesare pentru a promova această disciplină.

Până în prezent, avem confirmată prezența unor companii de prestigiu, iar lista continuă să crească:

Infineon / Rohde & Schwarz Topex / On Semiconductor / Orange / Vision Technology / Marvell / Intrarom / and more…

Vă încurajăm să participați în număr cât mai mare la acest eveniment și să profitați de oportunitatea de a descoperi și de a vă pregăti pentru viitorul vostru profesional.

Programul prezentărilor din data da 21 Martie, sala A01  este următorul:

Iar suplimentar, la stand puteți interacționa cu reprezentanții companiilor:

Revenim curând cu un update pentru data de 22 Martie. Până atunci vă așteptăm cu drag la evenimentul Practică la ETTI din Corpul LEU A, pe 21 și 22 Martie, începând cu ora 10:00.

ro_RORomână